Miejsce, gdzie każdy znajdzie kącik dla siebie :)
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2 3 Następna
"A z naturą panie nie wygrasz"...
o to to
Ja tam zawsze uważałam, że kobiety też często myślą o seksie i też się wiele z tym kojarzy
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem..."
.........................................................
W sumie nie ważne gdzie nabierze się apetytu, ważne że zje się w domu.
Brawo TY
Bardzo mi się to podoba
Ale temat się rozwinął , Misiek wziął w swoje ręce i pięknie wątek rozwinięty , Jarek , mężczyźni to wzrokowcy , jak widzą kobietę atrakcyjną, to w myślach rozbierają ją do naga
Zło, które ci wyrządzono , zmieniaj w sobie na dobro
Jest to polska nazwa nowej edycji systemu operacyjnego linux ubuntu.
A jak to się ma do seksu?
Gra wstępna na bazie linuxa? W dodatku ubuntu?
Procesor można przegrzać i twardziel szybko zmięknie..
A we mnie samym wilki są dwa. Oblicze dobra,oblicze zła. Walczą ze sobą nieustannie, wygrywa ten, którego karmię...
Linux do seksu ma się nijak ale chodziło mi o nazwę która może budzić skojarzenia. Wieloznaczne. Bez względu na płeć. Wyłączając oczywiście dewiacje.
To lepiej zmilczę jakie mam skojarzenia w związku z afrowiórką, tym bardziej gościnną..
A we mnie samym wilki są dwa. Oblicze dobra,oblicze zła. Walczą ze sobą nieustannie, wygrywa ten, którego karmię...
No dokładnie, mi się skojarzyło z seksem bo ja prawdę mówiąc przez tą pracę to ciągle zmęczona i śpiąca wieczorem to zaniedbałam męża
Ale teraz to się zmieni....
No dokładnie, mi się skojarzyło z seksem bo ja prawdę mówiąc przez tą pracę to ciągle zmęczona i śpiąca wieczorem to zaniedbałam męża
Ale teraz to się zmieni....
To tak ja u mnie...nie ma siły i ochoty. seks to ostania rzecz o jakie myślę wieczorem
"W życiu piękne są tylko chwile."
Drogie Panie,.to właśnie życie. Praca, dom, dzieci.... jak w kieracie. Zostaje tylko myślenie o seksie!!! A ciekaw jestem czy kobiety też miewają sny erotyczne??? Hi hi hi.
Misiek, uwierz mi że mają.....
I powiem więcej.... zdarzyło mi się że miałam sen i to wcale nie z moim mężem
Zostaje tylko myślenie o seksie!!!
...
Ponoć mężczyźni w 99% fantazjują o seksie, a tylko w 1% te fantazje realizują..
Z kobietami ( na szczęście) jest całkiem inaczej..
We śnie WSZYSTKO wolno!!!
Miewają oj miewają.
I też lubię popatrzeć na fajnego faceta i sobie co nieco powyobrażać
Ba! każda chyba lubi:-)
Mój mąż też by chciał dziennie, a ja nie raz mam tak wycięty życiorys, że ledwo przyłoże głowę do poduszki i zasypiam Ale się wtedy złości
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem..."
.........................................................
Strony: Poprzednia 1 2 3 Następna