Miejsce, gdzie każdy znajdzie kącik dla siebie :)
Nie jesteś zalogowany na forum.
Ciekawe kiedy, ktoś, coś....tu napisze??? A właściwie już coś napisałem! Prawda?
Ale trzeba przyznać, że trzeba być trochę ekshibicjonistą lub naprawdę zdesperowanym żeby iść w ten temat. Trzeba przyznać....
Jesteś w bardzo mylnym błędzie mój drogi!
Ani to desperacja, ani ekshibicjonizm.... to życie, kochany!
Samo życie, które bez seksu nie miałoby ani racji bytu, ani kolorytu!
Wszak czyż nie?
A we mnie samym wilki są dwa. Oblicze dobra,oblicze zła. Walczą ze sobą nieustannie, wygrywa ten, którego karmię...
Małgosiu cała prawda , popieram ciebie ,
seks to cała radość , odprężenie ,
Zło, które ci wyrządzono , zmieniaj w sobie na dobro
A jakże inaczej mogło być...
Ach ci panowie, tylko o seksie myślą
Żadna pani nie zaczęła wątku tylko nasz Pan
No, Miśku, coś konkretnego zacznij
Seks to temat który nigdy się nie znudzi. I zawsze będzie obecny w życiu każdego.
A w biznesie w tej materii ponoć bardzo dobrze się zarabia, także
Wiadomość dodana po 07 min 46 s:
Seks to temat który nigdy się nie znudzi. I zawsze będzie obecny w życiu każdego.
A w biznesie w tej materii ponoć bardzo dobrze się zarabia, także
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem..."
.........................................................
Ponieważ Aga mnie tu o konkrety prosi i nawet zarzuca się facetom, że ciągle mają tylko jedno w głowie.... Mam takie proste pytanie - z czym kojarzy się paniom zwrot "gościnna afrowiórka" ?
Tylko proszę nie wykorzystywać wujka "googla" ani cioci "wikipedii".... Po prostu skojarzenia.
o kurde mnie pierwsze na myśl przyszła wiewiórka z Afryki ok, ok wiem kompromitacja
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem..."
Kurczaki, ja nawet tego przeczytać nie umiem
Misiek, ale żeś nam dał zadanie Pierwsze coś takiego "czytam"
Spokojnie.. Jaka kompromitacja, to nawet logiczne myślenie ale... "gościnna"???
Mi się brzydko skojarzyło.....
Gdyby nie było w wątku o seksie to by się skojarzyło inaczej.... ale, że wątek taki a nie inny....
z czym kojarzy się paniom zwrot "gościnna afrowiórka" ?
Zbereźnik internetowy..
A we mnie samym wilki są dwa. Oblicze dobra,oblicze zła. Walczą ze sobą nieustannie, wygrywa ten, którego karmię...
Meszka, ale że co? Jak wątek o seksie to już brzydkie skojarzenie??? Po prostu może takie bardziej frywolne?
No mi się skojarzyło jak Monice, że jak gościnna to chętnie zaprasza.... i to nie jednego samca a wielu...
A to już jest brzydkie....
A że nie wiem co to drugie słowo oznacza no to tak wyszło
Goscinna to w sensie ze chetnie zaprasza ?
Tak mi sie kojarzy
no widzę że to temat bardzo ciekawy , może się jeszcze czegoś nauczę
Zło, które ci wyrządzono , zmieniaj w sobie na dobro
Dobra. Mnie też kojarzy się z powiedzmy...ze zwierzakiem o lekkim prowadzeniu.
Jest to polska nazwa nowej edycji systemu operacyjnego linux ubuntu. Ale nie o to chodzi. Chodzi o to że w sprzyjających warunkach człowiek ( również kobiety ) myślą o seksie. W końcu nie wiele jest gatunków w przyrodzie, które są z natury monogamiczne. Wiem, że zwłaszcza kobietom może się to nie podobać ale tak chyba już jest. W naturze "samca" leży zapłodnienie jak największej liczby samic. Ludzie poprzez swoją inteligencję wypracowali sobie system monogamiczny mający na celu zapewnienie przetrwania i prawidłowego rozwoju swoich pociech. "Samce" kierujące się zwierzęcym instynktem są nieobliczalne. Nie są chyba najlepszą lokatą uczuć kobiet.
Ale tak generalnie to każdy facet jak widzi atrakcyjna kobietę myśli " jak by to z nią było...", lub np."ciekawe jak wygląda nago?", lub "ale ma duże piersi!" , " ale fajne nogi!" Itp... To przecież nic innego jak ocena genów potencjalnej matki dzieci tego chłopa!!! A że kobiety potrafią wyeksponować to co mają atrakcyjnego to wiadomo. I jak tu nie mieć takich myśli???
Mądra kobieta to wie i nie chce mi się wierzyć w to, że nie potrafi być atrakcyjną dla faceta któremu zaufała (a on jej) i będzie z nią mimo swojej "samczej" natury. I nie chodzi tylko o wygląd!
A już tak bardziej na luzie bo wygląda na to, że się wymądrzam. W sumie nie ważne gdzie nabierze się apetytu, ważne że zje się w domu.
"A z naturą panie nie wygrasz"...