Miejsce, gdzie każdy znajdzie kącik dla siebie :)
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Serdelecznie witam wszystkie panie z forum. Mam na imię Jarek. Pomyślałem sobie, że przyda się czasem w damskim towarzystwie męska ręka... Może trzeba będzie wbić jakiś gwóźdź albo przestawić ciężki mebel... A po za tym, być na forum na którym osobiście zna się około 80% użytkowników nie zdarza się co dzień!
Tak więc...Jestem!
Jarek.... Misiek..... coś mi to mówi
Witamy serdecznie
Aga! Dobrze Ci mówi..
A we mnie samym wilki są dwa. Oblicze dobra,oblicze zła. Walczą ze sobą nieustannie, wygrywa ten, którego karmię...
Ja zgłaszam dla naszego pana aby dostał na dzień dobry..... jak to Tamirka nazywa..... no tą rangę
Witaj Jareczku ,
miło nam że zaszczyciłeś swoją osobą nasze cudowne forum , wreszcie mamy rodzyneczka ,
Zło, które ci wyrządzono , zmieniaj w sobie na dobro
Dziękuję za miłe słowa. To się nazywa "jednomyślna aprobata"!
Witaj
Ja ciebie nie znam
"W życiu piękne są tylko chwile."
Smużka, nie szkodzi, że nie znasz:-)
to poznasz!
Pozwól, że ci przedstawię mojego męża - Misia Ukochanego..
A we mnie samym wilki są dwa. Oblicze dobra,oblicze zła. Walczą ze sobą nieustannie, wygrywa ten, którego karmię...
Smużka, nie szkodzi, że nie znasz:-)
to poznasz!
Pozwól, że ci przedstawię mojego męża - Misia Ukochanego..
O to nie źle
A już myślałam że ktoś podobnym wiekowo co ja no ale trudno,z każdym się dogadam
"W życiu piękne są tylko chwile."
Trudno, że mój mąż, czy trudno, że starszy od ciebie?
Ale zapewniam, że bardzo młody duchem:-)
A tak mi sie cos kojarzyło, że to może być Twój mąż Tamirko
Witam oficjalnie bo wcześniej już trochę dyskutowaliśmy
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem..."
.........................................................
Strony: 1