Miejsce, gdzie każdy znajdzie kącik dla siebie :)
Nie jesteś zalogowany na forum.
Polityka z gruntu jest brudna i paskudna, a w naszym rodzimym wydaniu szczególnie...
Ale uciec od niej się nie da, niestety..
A we mnie samym wilki są dwa. Oblicze dobra,oblicze zła. Walczą ze sobą nieustannie, wygrywa ten, którego karmię...
Nikt mi nie powie, że ta kobieta jest normalna...
Krystyna Pawłowicz lubuje się w krytykowaniu innych. Jej ofiarami padają nie tylko osoby wykonujące ten sam zawód, co ona, ale i ci, którzy nie są takimi patriotami jak ona. Tym razem skupiła uwagę na Agacie Młynarskiej i Krystynie Jandzie - według niej to antypolskie celebrytki-pasożyty.
Posłanka Krystyna P. dzielnie dzierży palmę pierwszeństwa w kategorii dystrofii intelektualnej..
A we mnie samym wilki są dwa. Oblicze dobra,oblicze zła. Walczą ze sobą nieustannie, wygrywa ten, którego karmię...
PiS zamiast ukarać posła za środkowy palec, idzie w zaparte. "Sprowokowało go zachowanie opozycji"
KRONIKA DOBREJ ZMIANY
Jak to jest, że teoretycznie coraz więcej ludzi ma dość rządów PiSdzielców, a sondaże im rosną?
Czyżby w Polsce '"ciemny lud" mnożył się przez pączkowanie?
Wiadomość dodana po 16 h 09 min 57 s:
Premierówa dała czadu...
a K(l)empa nie lepsza..
Głupota nie zna granic
Zło, które ci wyrządzono , zmieniaj w sobie na dobro
Za plecami papieża Franciszka. W cieniu ŚDM Andrzej Duda podpisał ustawę demolującą Trybunał Konstytucyjny
Jeśli ktoś jest zdziwiony, to chyba ostatni rok żył pod kamieniem. Prezydent Andrzej Duda tradycyjnie zrobił to, czego oczekiwał Prezes. Ale niesmak budzi moment, w którym to zrobił. Bo ustawę o Trybunale Konstytucyjnym podpisał w czasie Światowych Dni Młodzieży. Tak, jakby chciał się schować za plecami papieża Franciszka.Andrzej Duda podpisał ustawę o Trybunale Konstytucyjnym. Prawo i Sprawiedliwość przepchnęło ją przez Sejm tydzień temu, przy krzykach opozycji i wyciągniętym środkowym palcu posła PiS Piotra Pyzika. Prawnicy zwracają uwagę, że nowe przepisy demolują tę kluczową dla demokracji instytucję.
Warto to podać dalej:)▼Ukryta wiadomośćAle przecież podpisanie tej ustawy przez Andrzeja Dudę nie jest absolutnie żadnym zaskoczeniem. W kampanii wyborczej, i to u stóp Jasnej Góry, mówił, że prezydent nie powinien być strażnikiem żyrandola. I to prawda, bo Duda nie pilnuje żyrandola, tylko interesów Prawa i Sprawiedliwości.
Nikt nie ma wątpliwości, że nic już nie zostało z niezłomności, o której prezydent mówił (a raczej pokrzykiwał) w dniu swojego zaprzysiężenia. Ale nikt nie spodziewał się, że nic nie zostało też z odwagi cywilnej prezydenta. Bo zamiast zmierzyć się z krytyką, Andrzej Duda skorzystał z tego, że wszystkie oczy są zwrócone na Kraków i Światowe Dni Młodzieży. Niejako schował się za plecy papieża Franciszka i podpisał demolującą Trybunał ustawę.
Kolejna "dobra zmiana", tyle że niebezpieczna...
Beata Szydło załatwiła sobie... prywatną drogę. Na koszt podatników
Jak czytam o tych idiotach co wyprawiają to mnie krew zalewa. I jeszcze za rżnięcie głupa dostają nie małe pieniądze
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem..."
.........................................................
Monia! za NASZE pieniądze gwoli ścisłości...
Małgosiu ale się wystraszyłam jak go zobaczyłam ,taka bezzębna gęba , on wygląda jak ten baran na czele innych podporządkowanych baranów , jego bratanica Marta wypowiedziała się, że on jest carem, że na taki tytuł zasługuje Wałęsa dzisiaj wypowiedział się, że będzie wojna domowa i to niedługo
Ja nie wiem, ten kraj jest jakiś dziwny... Niby nikt na PIS. A tu proszę kto jest u władzy? Kłamstwo? Obłuda? Sfałszowane wyniki?
A na demotach coraz więcej wyśmiewania...
Dla mnie to jakiś paradoks...
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem..."
.........................................................