Miejsce, gdzie każdy znajdzie kącik dla siebie :)
Nie jesteś zalogowany na forum.
No właśnie....
Jeszcze małemu kupi się zabawkę ale takiemu nastolatkowi?
Dziewczynce to jakiś kosmetyk, coś z młodzieżowej biżuterii ale z chłopakami to zawsze problem.
Tak np mój 11-latek interesuje się piłką, gra "zawodowo" ale wszystko do tej piłki już ma...
Sam nie wie co by chciał, a np z ubrań to się tak nie cieszy jak dziewczynka.
Dostanie kasę i dalej nie wie co z nią zrobić bo sam nie wie co by chciał.
Gra na PS3 znów za droga....
Pościel z motywem piłki - może być ale szału nie ma.... i tak mu chyba kupię tą pościel.
Ciocia się pytała co kupić, to mówię - jakiś może dres Adidasa bo cenowo dla nich przystępna a choć będzie do szkoły miał. Rok temu dostał strój na treningi ze swoim nazwiskiem na plecach.
Co Wy kupujecie swoim pociechom, lub gdy idziecie do kogoś na urodziny?
Książki!
To przede wszystkim, ewentualnie gry "intelektualne" :-)
A we mnie samym wilki są dwa. Oblicze dobra,oblicze zła. Walczą ze sobą nieustannie, wygrywa ten, którego karmię...
no niby tak, ale akurat on z książki się nie ucieszy.... chyba że jakiś album o piłce/piłkarzach
Gry i owszem, ale z kim ma grać.... ja też nie zawsze mam czas albo ochotę
A jakiś model do sklejenia?
A we mnie samym wilki są dwa. Oblicze dobra,oblicze zła. Walczą ze sobą nieustannie, wygrywa ten, którego karmię...
Dostał coś takiego kiedyś i nawet nie otworzył....
puzzle kiedyś układał, teraz to go już nie bawi.....
Oj, to ciężko...
To może zafunduj mu wycieczkę na Miśkową strzelnicę, a przy okazji wpadniesz do mnie na kawę:-)
poważnie mówię!
Może M. spodoba się strzelanie?
A może jakaś fajna gra planszowa typu monopol, pamiętam jako dziecko to grałam to.
"W życiu piękne są tylko chwile."
Monopol dostał na gwiazdkę jakieś 2 lata temu....
gry planszowe ma ale gramy tylko z początku, później jakoś przestajemy.
Bo do gry trzeba dwóch osób a kto z nim ma grać.... babcia z dziadkiem powiedzą że nie umieją i za nic w świecie się nie nauczą, tata czasem w karty z nim zagra więc zostaję ja.... A mi czasem najwyczajniej się nie chce albo siedzę na forum
Ale musiałabym popatrzeć jakie są nowości z gier, może jakiś quiz. Rok temu dostał o kosmosie, trudny był ale i przy okazji dowiedzieliśmy się kilku ciekawych rzeczy.
Dla niego najlepszy prezent to byłyby bilety na mecz reprezentacji Polski
Albo wyjazd do jakiegoś zarąbistego parku rozrywki..... albo w góry....
A tak gra Było Sobie życie jak się interesuje, tylko to troszkę drogie, wstawilam bym linka ale nie mogę..
Skończyło się na tym, że dostał szalik drużyny, na której mecze teraz chodzi z tatą (a jako kibic szalik należy posiadać) i pościel z motywem piłki na stadionie
Pomocy!!! co i gdzie kupić na urodziny 10-latkowi, który fascynuje się Hobbitem?
I oczywiście w rozsądnej cenie..
Tamirko, dopiero zauważyłam tego posta....
A wejdź na allegro, wpisz Hobbit i wyjdą różne gadżety, może jakiś kubek czy poduszka, koszulka itp. W sklepach to raczej ciężko będzie ale na allegro powinnaś coś dostać
Zbliża się Gwiazdka i związane z tym prezenty....
Co kupujecie swoim bliskim i jakie panują zwyczaje, w sensie komu kupujecie prezenty?
My mieszkamy z teściami więc z nimi sobie robimy nawzajem a poza tym to babci coś kupuję i nawzajem sobie kupujemy drobiazgi z naszymi znajomymi, którzy jesteśmy nawzajem chrzestnymi u dzieci. tzn mąż ich córki a on naszego syna.
Oni mają dwie córki - nastolatki i wydawać by się mogło że takiej dziewczynie to coś z kosmetyków albo biżuterii ale co w przypadku gdy one mają tego tyle, że już nie mają gdzie chować i nawet może same nie wiedzą gdzie i co mają....
Starsza lubi książki ale trzeba trafić w jej gust i taką, której nie czytała... młodzież lubi teraz o wampirach itd...
I facetowi.... kosmetyk to taki się wydaje w ostateczności, chciałabym coś nietuzinkowego.... ale jednocześnie nie drogiego..... oj ciężko
Meszka Nastolatką możesz kupić takie zestawy http://static3.perfumy-perfumeria.pl/po … 0223_1.jpg Jakieś tańsze poszkaj. Pewnie w Rossmanie można kupić, perfuma plus żel pod prysznic, czy balsam. Mi się wydaje że kosmetyki do makijażu to taki trudno kupić komuś. Albo w Pepco są fajne pudełeczka na biżuterie inne drobiazgi coś za około 25 zł
Ja muszę kupić 8 letnie dziewczynce. Wszystko ma, od nas dostała puzzle, gry, takie coś co się robi bransoletki, kiedyś grę na Ps4 kinetyn(czy jakoś tak) książkę.
I z brak mi pomysłu.